Impressie

  • imag0665 640x480.jpg
  • img_0104.jpg
  • tuin-01.jpg
  • tuin-02.jpg
  • tuin-03.jpg
  • tuin-04.jpg
  • tuin-05.jpg
  • tuin-06.jpg
  • tuin-07.jpg
  • tuin-08.jpg
  • tuin-09.jpg
  • tuin-10.jpg
  • tuin-12.jpg

8 ons gemengde groene bladeren en kruiden: spinazie, postelein, raapstelen, radijs- of bietengroen, jonge brandnetels, paardenbloembladeren, peterselie, selderij, bieslook, sla, andijvie, etc. (als de soep niet gepureerd wordt, de bladgroenten fijn snijden)
2 eetl. (olijf)olie
2 uien, gesnipperd
2 eetl. bloem
2 aardappels, in kleine blokjes
2 kleine wortels, in kleine blokjes
8 dl hete bouillon of water
zout, peper

Ui in olie glazig fruiten. Bloem toevoegen en roeren. Bouillon al kloppend toevoegen, samen met aardappel en wortel. Vijf minuten koken, dan alle bladeren en zout en peper naar smaak toevoegen. Nog 5 minuten koken. Soep desgewenst pureren.
Om er een maaltijdsoep van te maken, geef er brood bij en gaarneer elke portie met fijngehakte gekookde eieren en een flinke eetlepel zure room