Impressie

  • imag0665 640x480.jpg
  • img_0104.jpg
  • tuin-01.jpg
  • tuin-02.jpg
  • tuin-03.jpg
  • tuin-04.jpg
  • tuin-05.jpg
  • tuin-06.jpg
  • tuin-07.jpg
  • tuin-08.jpg
  • tuin-09.jpg
  • tuin-10.jpg
  • tuin-12.jpg

1 ui, gesnipperd
30 gram boter
2 eetl. bloem
3 theel. kerrie
korianderpoeder
8 dl bouillon
4 stengels bleekselderij
100 gram santen of 2 dl kokosmelk uit blik
1 appel met groene schil
zout

Boter in de soeppan verhitten en ui fruiten tot glazig. Bloem, kerrie en korianderpoeder toevoegen en ca. 2 min roeren. Bouillon scheut voor scheut erdoor roeren en blijven roeren tot het een gladde soep is. Ca. 10 min. zachtjes laten koken. De bleekselderij de laatste 5 min. meekoken en de santen of de kokosmelk door de soep roeren. De gewassen appel met schil van klokhuis ontdoen en in blokjes snijden. Appelblokjes kort voor het serveren door de soep roeren. Desgewenst op smaak brengen met zout.