Impressie

  • imag0665 640x480.jpg
  • img_0104.jpg
  • tuin-01.jpg
  • tuin-02.jpg
  • tuin-03.jpg
  • tuin-04.jpg
  • tuin-05.jpg
  • tuin-06.jpg
  • tuin-07.jpg
  • tuin-08.jpg
  • tuin-09.jpg
  • tuin-10.jpg
  • tuin-12.jpg

250 gram spinazie
150 gram pijnboompitten of
5 shii-take's
voor de dressing:
3 eetl. amandelpasta (bio-winkel)
4 eetl. sesamolie
peper, zout
sap van ½ citroen en sap van 1 sinaasappel

Was de spinazie en laat goed uitlekken. Zo nodig droog deppen met een theedoek.
Rooster de pijnboompitten in een pan zonder olie.
Maak de dressing door het sap van citroen en sinaasappel te mengen met de amandelpasta en sesamolie.
Op smaak brengen met peper en zout.
Dressing door de spinazie roeren en de smaak laten intrekken.
Vlak voor het opdienen de pijnboompitten over de salade strooien.

variant: i.p.v. pijnboompitten in reepjes gesneden en in olie gebakken shii-take's door de spinazie mengen.