Impressie

  • imag0665 640x480.jpg
  • img_0104.jpg
  • tuin-01.jpg
  • tuin-02.jpg
  • tuin-03.jpg
  • tuin-04.jpg
  • tuin-05.jpg
  • tuin-06.jpg
  • tuin-07.jpg
  • tuin-08.jpg
  • tuin-09.jpg
  • tuin-10.jpg
  • tuin-12.jpg

1 ijsbergsla
rode peper
1 ½ eetl. honing
4 eetl. olie
teentje knoflook
3 takjes tijm
1 theel. salie


een feestelijk, bijzonder gerecht dat goed als voorafje kan dienen

 

IJsbergsla in kwarten snijden, wassen en omgekeerd heel goed laten uitlekken. Rode peper in kleine stukjes snijden. In kommetje honing losroeren met olie en peperstukjes. Knoflook fijnsnijden en erdoor mengen. Tijmblaadjes en salie erdoor roeren. Op smaak brengen met zout. Grill voorverwarmen op hoogste stand. Slablaadjes iets openvouwen en de kwarten dik bedekken met dressing. Sla met snijvlakken naar boven in ovenschaal leggen. Sla in 8 à 10 min. Licht grillen, tot bovenkant licht goudbruin is en de sla nog knapperig.