Impressie

  • imag0665 640x480.jpg
  • img_0104.jpg
  • tuin-01.jpg
  • tuin-02.jpg
  • tuin-03.jpg
  • tuin-04.jpg
  • tuin-05.jpg
  • tuin-06.jpg
  • tuin-07.jpg
  • tuin-08.jpg
  • tuin-09.jpg
  • tuin-10.jpg
  • tuin-12.jpg

6-7 plakjes bladerdeeg
500 gram spinazie
200 gram feta, in stukjes
takjes basilicum, fijngesneden
4 eieren
4 dl crème fraîche
zout en peper
nootmuskaat

Oven voorverwarmen op 200 C of gasoven 4.
In een pan ruim water aan de kook brengen.
Springvorm invetten en bekleden met bladerdeeg.
Bakpapier op de bodem leggen en vullen met peulvruchten, b.v. bruine bonen.
Bodem ca. 10 min. bakken.
Bakpapier met bonen uit de bodem nemen en bladerdeeg nog 5 min. verder bakken.
Intussen de spinazie wassen en in vergiet doen. Nu kokend water erover schenken en de spinazie met koud water afspoelen.
Met pollepel vocht uit de spinazie drukken.
In een kom eieren met crème fraîche, zout, peper en een snufje nootmuskaat loskloppen.
Spinazie, feta en basilicum erdoor mengen.
Mengsel in vorm scheppen. In ca. 20 min. gaar bakken.