Impressie

  • imag0665 640x480.jpg
  • img_0104.jpg
  • tuin-01.jpg
  • tuin-02.jpg
  • tuin-03.jpg
  • tuin-04.jpg
  • tuin-05.jpg
  • tuin-06.jpg
  • tuin-07.jpg
  • tuin-08.jpg
  • tuin-09.jpg
  • tuin-10.jpg
  • tuin-12.jpg

2 (grote) winterwortels
1 liter groentebouillon
1 ui
2 eetl. olijfolie
400 gram risotto rijst
1 theel. dille
sap van 1 citroen
200 gram feta, in kleine blokjes
gesneden
peterselie, zout en peper naar smaak

Winterwortel boenen en in vorm van dunne frietjes snijden.
Intussen bouillon aan de kook brengen.
Wortels aan bouillon toevoegen en zachtjes laten koken.
Ui in olijfolie fruiten, rijst en dille toevoegen en een paar minuten meebakken.
Voeg een gedeelte (ongeveer ¼) van de bouillon met wortel aan de rijst toe en roer het door.
Laat het zachtjes koken tot het vocht bijna is opgenomen, en voeg dan nog wat bouillon toe.
Ga zo door totdat alle bouillon op is en rijst gaar is (ongeveer 20 minuten).
Voeg citroensap, feta en peterselie toe.

Lekker met een frisse salade