Impressie

  • imag0665 640x480.jpg
  • img_0104.jpg
  • tuin-01.jpg
  • tuin-02.jpg
  • tuin-03.jpg
  • tuin-04.jpg
  • tuin-05.jpg
  • tuin-06.jpg
  • tuin-07.jpg
  • tuin-08.jpg
  • tuin-09.jpg
  • tuin-10.jpg
  • tuin-12.jpg

1300 gram aardappelen
750 gram boerenkool, klein gesneden
2 eetl. boter
peper, zout
2 eieren
250 gram volle kwark
1 eetl. scherpe mosterd
100 gram geraspte belegen kaas

Aardappelen schillen, wassen, in gelijke stukken snijden en in weinig water met wat zout gaarkoken.
Eén liter water aan de kook brengen.
Boerenkool in een vergiet met het water overgieten, laten uitlekken en vocht er goed uitdrukken.
Oven voorverwarmen op 220 C.
Aardappelen afgieten, fijnstampen en de boerenkool en de boter erdoor scheppen.
Op smaak brengen met zout en peper. S
tamppot in een ovenschaal scheppen en gladstrijken.
Eieren splitsen en de eiwitten stijf-kloppen.
Eierdooiers loskloppen met kwark, mosterd en kaas. Op smaak brengen met peper.
Eiwitten voorzichtig door het kwarkmengsel scheppen en over de boerenkool verdelen.
In het midden van de oven in 10 minuten goudgeel bakken.