Impressie

  • imag0665 640x480.jpg
  • img_0104.jpg
  • tuin-01.jpg
  • tuin-02.jpg
  • tuin-03.jpg
  • tuin-04.jpg
  • tuin-05.jpg
  • tuin-06.jpg
  • tuin-07.jpg
  • tuin-08.jpg
  • tuin-09.jpg
  • tuin-10.jpg
  • tuin-12.jpg

300 gram tahoe
400 gram spinazie
6 eetl. sesamzaad
3 eetl. maïzena
6 eetl. olie
½ eetl. kruidenzout (of ketjap of shoyu)

Tahoe in een zeef of vergiet laten uitlekken.
Intussen de spinazie een paar keer wassen, goed droog maken in een theedoek of slacentrifuge en grof hakken.
Sesamzaad goudbruin roosteren in een droge koekenpan.
Tahoe droogdeppen met keukenpapier, in dobbelsteentjes snijden en door de maïzena wentelen.
Olie verhitten en de tahoe rondom goudbruin bakken.
Van het vuur halen, bestrooien met kruidenzout (of ketjap of shoyu) en de gehakte spinazie erdoor scheppen.
Bestrooien met sesamzaad en direct serveren.