Impressie

  • imag0665 640x480.jpg
  • img_0104.jpg
  • tuin-01.jpg
  • tuin-02.jpg
  • tuin-03.jpg
  • tuin-04.jpg
  • tuin-05.jpg
  • tuin-06.jpg
  • tuin-07.jpg
  • tuin-08.jpg
  • tuin-09.jpg
  • tuin-10.jpg
  • tuin-12.jpg

800 gram pompoen
3 eetl. boter
10 teentjes knoflook
2 eetl. wittewijn
zout, peper, peterselie

Pompoen schoonmaken (schillen mag, maar hoeft niet) en in blokjes snijden.
De helft van de boter in een braadpan smelten en de hele, geschilde knoflookteentjes en wijn toevoegen.
Op een laag pitje 20 minuten sudderen, onder af en toe roeren.
De knoflook met een vork fijn prakken, de rest van de boter en de pompoenblokjes toevoegen
en het geheel laten stoven totdat de pompoen zacht is (ongeveer 20 minuten).
Op smaak brengen met zout, peper en peterselie.