Impressie

  • imag0665 640x480.jpg
  • img_0104.jpg
  • tuin-01.jpg
  • tuin-02.jpg
  • tuin-03.jpg
  • tuin-04.jpg
  • tuin-05.jpg
  • tuin-06.jpg
  • tuin-07.jpg
  • tuin-08.jpg
  • tuin-09.jpg
  • tuin-10.jpg
  • tuin-12.jpg

6 eetl. tamari
4 eetl. sherry
3 eetl. azijn
2 ½ eetlep. bruine suiker
500 gram tahoe
3 eetl. olie
2 eetl. geraspte verse gember
600 gram paksoy, gewassen en gesneden
3 eetl. citroensap
peper & peterselie en/of korianderblad

Een marinade maken van de eerste 4 ingrediënten.
Tahoe in blokjes snijden, aan de marinade toevoegen en 10 minuten laten staan.
Tahoeblokjes afgieten maar het sausje bewaren.

De olie in een braadpan verhitten en de tahoeblokjes in enkele minuten bruin bakken.
Tahoe uit de pan scheppen; desnoods iets olie aan de pan toevoegen en de paksoy
en gember roerbakken totdat ze beetgaar zijn.
De rest van de ingredienten toevoegen, samen met de tahoe en het sausje.

Met rijst serveren, en desgewensd garneren met een handje cashewnoten of pinda's.