Impressie

  • imag0665 640x480.jpg
  • img_0104.jpg
  • tuin-01.jpg
  • tuin-02.jpg
  • tuin-03.jpg
  • tuin-04.jpg
  • tuin-05.jpg
  • tuin-06.jpg
  • tuin-07.jpg
  • tuin-08.jpg
  • tuin-09.jpg
  • tuin-10.jpg
  • tuin-12.jpg

1 kg groenlof
1 sjalotje
1 kleine rode paprika
20 gram boter
20 gram bloem
2 theel. paprikapoeder (zoet)
¼ liter bouillon
room
zout

De groenlof wassen en grof snijden en in 10 minuten gaar koken met het aanhangwater. Uit laten lekken.
De fijngehakte sjalot en de in blokjes gesneden paprika licht aanfruiten in de boter.
Bestrooien met de paprikapoeder en de bloem en heel even laten garen.
De hete bouillon bij kleine hoeveelheden toevoegen en de saus glad roeren en heel even laten koken.
Op smaak brengen met wat zout en een scheutje room.
De saus door de uitgelekte groenlof roeren en goed doorwarmen.