Impressie

  • imag0665 640x480.jpg
  • img_0104.jpg
  • tuin-01.jpg
  • tuin-02.jpg
  • tuin-03.jpg
  • tuin-04.jpg
  • tuin-05.jpg
  • tuin-06.jpg
  • tuin-07.jpg
  • tuin-08.jpg
  • tuin-09.jpg
  • tuin-10.jpg
  • tuin-12.jpg

2 middelgrote courgettes
zout
1 grote ui
80 gram boter
4 eetl. fijngehakte peterselie
peper
150 gram geraspte belegen kaas

Oven voorverwarmen op 220 C.
Courgettes wassen, de uiteinden wegsnijden en overlangs halveren.
Het zaad verwijderen en de helften circa 1 cm diep uithollen.
½ liter water met wat zout aan de kook brengen en de courgettes daarin 6 minuten koken en uit laten lekken.
Ui in dunne ringen snijden.
De boter verhitten en het ui glazig fruiten, de peterselie erdoor scheppen en het mengsel op smaak brengen met zout en peper.
Courgettes in een beboterde ovenschaal leggen, het uimengsel over de holtes verdelen, en de geraspte kaas erover strooien.
De schaal 10 minuten in het midden van de voorverwarmde oven zetten.