Impressie

  • imag0665 640x480.jpg
  • img_0104.jpg
  • tuin-01.jpg
  • tuin-02.jpg
  • tuin-03.jpg
  • tuin-04.jpg
  • tuin-05.jpg
  • tuin-06.jpg
  • tuin-07.jpg
  • tuin-08.jpg
  • tuin-09.jpg
  • tuin-10.jpg
  • tuin-12.jpg

1 ui, gesnipperd
2 teentjes knoflook, gesnipperd
2 eetl. olie
klein blikje stukjes ananas op eigen sap
750 gram boerenkool
8 eetl. pindakaas
sambal, zout
peterselie of selderij

Ui en knoflook 10 min. fruiten op een laag vuur, tot ze goed bruin zijn.
Boerenkool goed wassen en fijnsnijden, de dikste delen van de steel niet gebruiken.
Boerenkool, ananas en sap aan uimengsel toevoegen en ± 5 min. koken, tot de boerenkool gaar is.
Pindakaas en smaakmakers naar smaak toevoegen en nog even laten sudderen.

serveren met bijvoorbeeld rijst of gierst