• Welkom
    • Welcome
  • Informatie
    • Informatie
    • Lid worden?
    • Information in English
    • Onze huisregels
  • Vereniging
    • Vereniging
    • Strategisch plan 2010-2011
    • Strategisch plan 2012-2013
    • Jaarverslagen
    • Statuten vereniging
  • De tuin
    • Deelname vormen
    • Oogstregels
    • Gedragsregels
    • Groenten
    • Kruiden
    • Kruiden en Groente
    • stage
  • Natuur
    • Torenvalk
    • Beestentoren
    • Wilde planten
  • Recepten
    • Informatie recepten
    • Soepen
    • Salades
    • Hoofdgerechten
    • Bijgerechten
    • Toetjes & brood
    • Kruiden en bloemen
    • Inmaak
    • Zoeken in recepten
  • Link
    • Links
  • Contact
    • Contact
    • Interesseformulier
    • Deelnamevormen en prijzen
    • Opzeggen abonnement
    • Routebeschrijving
  • Leden
    • Route
    • Groene Blaadje
      • Jaargang 2011
      • Jaargang 2010
      • Jaargang 2009
      • Jaargang 2008
    • Nieuws
      • Pergola dag 2011
    • Nu te oogsten (B)
    • Factsheet Groente
    • Rubriek recepten voor leden
    • Plattegrond
  • stage
  • Grondaankoop
    • Grondaankoop informatie
    • Begeleidende brief grondaankoop

Impressie

  • imag0665 640x480.jpg
  • img_0104.jpg
  • tuin-01.jpg
  • tuin-02.jpg
  • tuin-03.jpg
  • tuin-04.jpg
  • tuin-05.jpg
  • tuin-06.jpg
  • tuin-07.jpg
  • tuin-08.jpg
  • tuin-09.jpg
  • tuin-10.jpg
  • tuin-12.jpg
Previous Next Play Pause

Bloemkool in peterselieroom

1 bloemkool
boter of olie om in te bakken
3 dl slagroom of Sojacuisine
peper en zout
4 eetl. peterselie, fijngeknipt


Blad en stronk van bloemkool verwijderen, bloemkool in roosjes verdelen, 2 min. blancheren in kokend water en uit laten lekken. Roosjes even bakken in de boter/olie, room toevoegen en 10 min. zachtjes stoven. Op smaak brengen met peper en zout. Als laatste de peterselie erdoor scheppen.

  • Publicaties
  • Fietstocht
  • Wandeltocht

© De Nieuwe Ronde 2011. All Rights Reserved.

Webdesign door AMGdigitaal

Designed by AMGdigitaal.