Impressie

  • imag0665 640x480.jpg
  • img_0104.jpg
  • tuin-01.jpg
  • tuin-02.jpg
  • tuin-03.jpg
  • tuin-04.jpg
  • tuin-05.jpg
  • tuin-06.jpg
  • tuin-07.jpg
  • tuin-08.jpg
  • tuin-09.jpg
  • tuin-10.jpg
  • tuin-12.jpg

1 krop andijvie
1 grote ui
1 eelepel kerrie
1 dl groentebouillon (van blokje of korrels)
1 eetl.bloem
75 gram cashewnoten
zout en gemalen zwarte peper
scheut olie om in te bakken

Andijvie in repen snijden en wassen. Uit laten lekken en droogslingeren in slacentrifuge of theedoek.
Ui snipperen en met de kerrie even in wat olie in een braadpan fruiten.
Bloem erdoor roeren, dan de andijvie erdoor scheppen en afblussen met de bouillon.
Cashewnoten toevoegen.
Onder voortdurend omscheppen alles 5 minuten zachtjes laten doorsudderen.
Op smaak brengen met peper en zout.

Lekker met rijst of gierst en vegetarische of lamsgehaktballetjes.