Laatste update:  20 augustus

De aardappels zijn, door een slechte opbrengst veel eerder dan voorgaande jaren, helaas op!

Nieuw deze week: Nieuw Zeelandse spinazie en wortel. Savooiekool aan de Oude Diedenweg. 

De sperziebonen moeten waarschijnlijk iets langer gekookt dan normaal om gaar te worden. 

Bij Pieter
Honingblokpad:

Achterin rechts:

Kruiden allerlei

Veld 2:

Peterselie (krul en plat)

Veld 3:

Pronkbonen

Cirkel:

Vaste kruiden

Veld 3:

Uien (geel. rood = laatste)

Wortel

Veld 4:

Palmkool

Snijbiet

Spitskool

Paksoy 

Rode biet

Brocoli

Veld 4: 

Spekbonen (even op)

Pronkbonen (even op) 

Basilicum (groen en paars)

Rucola

Koriander 

Dille

Veld 5:

Rode biet

Snijbiet 

Palmkool

Paksoy

Bloemkool

Spitskool

Broccoli

Veld 5:

Sla (diversen)

Nieuw-Zeelandse spinazie

Veld 6:

Sla (diversen)

Kruidenvak:

Snijselderij

Basilicum

Kervel/dillle/koriander

Pepers (beperkt)

Veld 7:

Suikermais (beperkt)

Nieuw zeelandse spinazie

Veld 7:

Wortel

Veld 8:

Peterselie (krul en plat)

Snijselderij

Veld 8:

Komkommer (beperkt)

Suikermais

Melm 1:

Savooiekool

Spitskool

Melm 2:

Veld 12:

Spitskool

Melm 3:

Courgette (beperkt),

enkele augurken

Veld 13:

Sperziebonen (lang koken)

Melm 4:

Prei

Knolvenkel

Melm 5:

Sperziebonen (2e veldje)

Veld 15:

Zomerprei (helemaal achterin het veld)

Knolvenkel