U kunt de leenovereenkomst downloaden via deze link. De overeenkomst kan ook digitaal worden ingevuld en ondertekend. 

Op pagina 3 vindt u de voorwaarden.  

 

Stappenplan

Stap 1. Vul het formulier in, uiterlijk 30 oktober 2017 maar het liefst zo snel mogelijk. Geef het aan Pieter op de Nieuwe Ronde of mail het naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of stuur het naar Pieter Lammerts, Aan de Rijn 1, 6701 PB Wageningen.

Stap 2. Nadat u de leenovereenkomst heeft ingevuld, ontvangt u een bevestigingsmail. Mocht u geen mail ontvangen, check dan voor de zekerheid even uw spambox of mail ons voor de zekerheid op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. . Wij gebruiken dit e-mailadres om te communiceren over uw investering.

Stap 3. Nadat u het leenformulier heeft ingevuld, maakt u binnen 5 werkdagen het overeengekomen bedrag over naar de rekening van Pieter Lammerts zoals vermeld op de leenovereenkomst. Wordt het totale bedrag niet gehaald en kan Pieter de grond niet aankopen voor 1 januari 2018, dan krijgt u uw geld weer retour tenzij anders overeengekomen.