Nieuwe grond voor De Nieuwe Ronde. Doet u mee?

Laatste update: Het streefbedrag is behaald, de aankoop van de grond is in gang gezet!

De Nieuwe Ronde teelt op twee locaties groente voor haar leden. Deels op grond met een (tijdelijke) pacht, een onzekere situatie. Nu is het moment voor een volgende stap. De grond naast het perceel aan het Honingblokpad is te koop. Die grond wil Pieter graag kopen om zo de continuïteit van zijn bedrijf en de duurzame teelt van groente voor de leden van De Nieuwe Ronde voor de toekomst veilig te stellen. Er is in totaal € 115.000, - nodig. We willen u vragen mee te investeren. U doet al mee met een lening vanaf € 250,-.

Alle informatie over de grondaankoop vindt u op de website:

Een link naar de flyer voor de grond aankoop vindt u hier.

Er is ook een uitgebreidere brief met tekst en uitleg, opgesteld door Maria van Boxtel die de financiering van de grondaankoop begeleidt. Deze brief is te lezen via deze link.

De leenovereenkomst, die ingevuld moet worden als u besluit om mee te doen, is ook te downloaden via de website. Hierin staan ook de exacte leenvoorwaarden. Voor meer informatie kunt u ook contact opnemen met Pieter ( Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of tel. 06-21139320)

www.knipselbonen.nl : informatie over groninger droogbonen, verbouwd door Pieter

www.updrögtbohnen.de  is de duitse variant van de website